https://www.elllobregat.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha jueves, 06 de abril de 2017

Jueves 06 de abril de 2017
Esports

Des de principis de mes, Catalunya està aportant el seu gra de sorra per combatre el sedentarisme i sensibilitzar petits i grans de la importància d’adoptar hàbits saludables i ser actius. Ho estan fent en el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) 2017, que es celebra a tot el món el dia 6 d’abril, però que inclourà activitats durant tot el mes d’abril.

Jueves 06 de abril de 2017
Esports

El sedentarisme és el segon factor de risc de mort als països occidentals, “causa més de 3.000 morts a l’any estimades a Catalunya i està vinculat a molts casos de càncer i diabetis”, va alertar Joan Guix, per qui, segons l’OMS, “la despesa sanitària anual d’una persona sedentària és 150-300 euros superior a la d’una persona activa”.

Jueves 06 de abril de 2017
Opinió

Una alianza de la nobleza feudal con las ciudades hizo posible en el norte de Europa la Liga Hanseática, una red comercial y política que nació en la Baja Edad Media y que adquirió gran poder durante más de 300 años.

Jueves 06 de abril de 2017
Opinió

He de confessar d’entrada la meva malfiança i he de lamentar alhora que això no resulti gens professional perquè no hi ha proves objectives que facin entreveure segones intencions, tot i que les he buscat.

Jueves 06 de abril de 2017
Sant Feliu