https://www.elllobregat.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha jueves, 20 de julio de 2017

Jueves 20 de julio de 2017
Lleure

Gracias a las ventanas panorámicas, los viajeros pueden disfrutar de unas vistas extraordinarias con la máxima comodidad y confort. El Tren dels Llacs Panorámico circulará en julio, los días 22 y 29, y en agosto, el 5 y el 12.

Jueves 20 de julio de 2017
Lleure

Especial L'Estiu al Baix
El Baix Llobregat es ideal para disfrutar con la família de la forma más divertida. La comarca cuenta con atracciones con las que pasar un buen rato.

Jueves 20 de julio de 2017
Sant Boi

Les alcaldesses de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, l'alcalde de Torrelles de Llobregat, Ferran Puig, l'alcalde accidental de Santa Coloma de Cervelló, Gerard Segú, i el diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, han lliurat aquest migdia al subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, una carta conjunta adreçada al ministre de Foment, Íñigo de la Serna

Jueves 20 de julio de 2017
El Prat

Especial L'Estiu al Baix
Els espais naturals, el terreny agrícola del Parc Agrari i les seves platges fan de El Prat un dels millors racons verd. L’aposta per la cultura i, en concret, pel cinema fan que El Prat sigui el tercer municipi de Catalunya en major.