https://www.elllobregat.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha martes, 07 de julio de 2020

Martes 07 de julio de 2020
El Prat

La formación republicana teme que la ejecución de la infraestructura provoque daños en el Parc Agrari del Baix Llobregat y en la playa pratense y deje a su paso secuelas medioambientes

Martes 07 de julio de 2020
Vallirana
AMBAIXADORS

Eva Martinez Alcaldessa de Vallirana i presidenta del Consell Comarcal
Aquest estiu esperem que puguem desplaçar-nos amb normalitat, si es així repetiria com cada any el cap de setmana romàntic a Alquézar per celebrar l’aniversari de noces, després, esperem anar a les festes d’Ademuz o poder gaudir una mica de la muntanya i els Pirineus. Però si no, segurament vagi als meus racons preferits de la comarca, Vallirana és un bon lloc per visitar en família i fer esport, recomano una visita a la Masia Molí de Can Batlle, pujar al Puig Vicenç per tenir una vista magnifica de la comarca i pròximament tindrem la visita als forns de calç. Aquí tenim una comarca plena de contrastos i racons singulars.

Martes 07 de julio de 2020
Estiu al Baix 2020
UN ESTIU D'ACCIÓ

Por Marina Serrano Pérez (BCN Content Factory)
Moltes empreses es dediquen a la comarca a facilitar experiències d’aventures, com el Bosc Animat, a Catalunya en Miniatura i també destaquem altres com Dolmen Adventures, Fem Natura, Guies de Montserrat, Ciklystic i el túnel de vent de Cornellà.

Martes 07 de julio de 2020
Castelldefels

Los dos municipios han presentado una candidatura conjunta sobre economía circular y digitalización que ha sido seleccionada para formar parte de la red europea Intelligent Cities Challenge (ICC).

Martes 07 de julio de 2020
Estiu al Baix 2020
AMBAIXADORS

Frederic Prieto ex alcalde i ex síndic de greuges de Cornellà
Aquest estiu hem de parlar de NOVA normalitat per a quan puguem desplaçar-nos. Jo intentaré relaxar-me a la Seu d’Urgell i a les muntanyes dels Pirineus, amb la família.