25 de septiembre de 2020, 5:25:42
Esplugues


El Gall millora la seva competitivitat

Por Redacción

Esplugues s’ha presentat al programa de subvencions per a la millora d’infraestructures i de competitivitat de polígons industrials i àrees d’activitat econòmica 2014-2015 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb l’objectiu de dur a terme una remodelació del polígon industrial del Gall.


Aquesta oferta suposa un finançament de fins a un 70% de les actuacions – amb un límit de 1.500.000 euros de subvenció- tant per a ajuntaments com per a indústries. Un dels punts clau d’aquests ajusts és la inversió en millores de caire energètic. En aquest sentit, l’Ajuntament d’Esplugues busca la possibilitat d’ instal•lar enllumenat LED i millorar el clavegueram i la senyalització del sector del Gall, amb tot, per millorar la seva competitivitat econòmica com a zona metropolitana.

El consistori ha elaborat un díptic explicatiu, així com ha habilitat un punt de contacte per als empresaris, per tal d’informar a les empreses de les avantatges que suposa el programa de l’AMB i poder agilitzar el procés de canalització de les potencials sol•licituds. III
El Llobregat.  Todos los derechos reservados.  ®2020   |  www.elllobregat.com