31 de mayo de 2020, 2:50:27
Castellví


Arcadi Oliveres donarà el tret de sortida a la Festa de Sant Miquel de Castellví de Rosanes

Por Redacción

La caminada popular visitarà diferents punts de la serra d’Ataix entre els termes de Castellví i Martorell


Tota festa major acostuma a comptar a un pregoner que s’enfila al balcó del consistori per compartir les seves paraules que, sovint, es perden entre la impersonalitat i el soroll de la plaça de la vila. Per trencar amb aquesta tradició, mantenint, però, el valor de la paraula, Castellví de Rosanes començarà la seva festa major de Sant Miquel amb la xerrada de l’activista social Arcadi Oliveres.

Serà aquest dijous, a les 19:30 hores, al saló de plens de Castellví, on Oliveres versarà sobre l’actual moment econòmic. A partir d’aquí i fins diumenge, la vila gaudirà de tot un ventall d’activitats que acabaran amb una gala de màgia solidària (tot el recapte anirà a parar íntegrament a la investigació sobre la hipomagnesèmia familiar que es du a terme al Vall d’Hebron Institut de Recerca –VHIR).

El grup Baratos i el Dj Rafa Martínez DeJotadeu posaran l’espectacle i la festa pels més joves el divendres, a partir de les 23 hores, a la Nit Jove de Castellví. Amb un altre públic ben diferent, dissabte agafarà el relleu la tradició amb la doble trepitjada de raïm: a les 12 hores es farà la primera al Jardí del Pont i a les 17 hores una segona al pati de l’escola vella, al nucli urbà. Ambdues estarà oberta als infants. Ja a la nit, el grup Estels amenitzarà la sala del CCR.

Ja al diumenge, Castellví de Rosanes organitzarà la seva caminada popular que, enguany, visitarà la serra d’Ataix, entre el municipi i Martorell.

El Llobregat.  Todos los derechos reservados.  ®2020   |  www.elllobregat.com