16 de julio de 2020, 18:50:06
Torrelles de Llobregat


L’Ajuntament de Torrelles es reuneix amb Vodafone per reubicar l’antena de l’escola Sant Martí

Por Redacción

Després de diferents accions reivindicatives per part de la ciutadania, la comissió ha aconseguit que l’empresa s’assegui amb l’Ajuntament per valorar una alternativa a l’actual emplaçament


Nou pas endavant dels opositors a l’antena de telefonia mòbil ubicada, per Vodafone, just a tocar de l’escola Sant Martí de Torrelles. Després de nombroses accions reivindicatives per part de la ciutadania i el col·legi, amb el suport de Torrelles, de diputats del Parlament de Catalunya i de la Generalitat, l’empresa ha sortit de l’amagatall per escoltar noves alternatives a l’actual ubicació de la infraestructura.

En tot moment, la plataforma contra l’antena de Vodafone ha insistit que no volen treure aquesta infraestructura tecnològica, sinó buscar un nou espai allunyat de l’escola. Tot i això, el que s’han trobat ha estat mig any de silenci per part de la companyia de telecomunicacions. Ara, finalment, han accedit a una reunió amb l’Ajuntament de Torrelles, el qual ha tingut la oportunitat d’oferir diferents opcions.

La plataforma contra l’antena valora aquest nou pas cap a un acord, tot i que ara resten a l’espera de la resposta de Vodafone. En tot cas, avisen: “Hem de seguir treballant i pressionant. No pararem fins que la reubiquin”.

El Llobregat.  Todos los derechos reservados.  ®2020   |  www.elllobregat.com