5 de julio de 2020, 22:41:57
Cervelló


La Policia Local de Cervelló identifica als regidors d’ERC per penjar estelades

Por Redacción

L’agrupació local protestava contra la retirada de 104 estelades a municipis catalans per denúncies de Societat Civil Catalana


Esquerra Republicana del municipi de Cervelló ha mostrat –amb un comunicat- el seu malestar i rebuig als fets ocorreguts aquest dimecres, quan la Policia Local ha identificat a diferents participants d’un acte, entre ells, els tres regidors republicans de la vila, per penjar estelades en campanya.

La convocatòria oberta al veïnat d’ERC de Cervelló tenia com a objectiu oferir el seu suport a altres municipis catalans que s’han vist obligats a retirar 104 estelades a causa de diferents denúncies que Societat Civil Catalana havia interposat a la Junta Electoral. La manera, penjant estelades als seus fanals cedits al partit per a la seva propaganda electoral; una activitat que es va haver de suspendre per l’actuació policial: “No és la primera vegada que ens passa. És intolerable que el govern municipal intenti intimidar els qui, pacíficament, fem campanya per la independència”, ha dit el portaveu d’Esquerra i diputat provincial, Josep Ramon-Mut. “Amb el cor de Ciutadans amb la bandera catalana, espanyola i europea això no passa”.

D’altra banda, Mut ha demanat al govern municipal, format pel PSC i una agrupació local paraigües de Podem, llibertat d’opinió i d’expressió.

El Llobregat.  Todos los derechos reservados.  ®2020   |  www.elllobregat.com