11 de diciembre de 2019, 17:12:35
Begues


La Xarxa dels Parcs Naturals acull la nova temporada de Poesia als parcs

Por Redacciķn

El Parc del Garraf, a la localitat de Begues, celebrarā un recital de poesia contemporānia a cārrec de Laura Borrās, directora de la Instituciķ de les Lletres Catalanes, acompanyada de la cantautora Montse Castellā


Comenįa la nova temporada de Poesia als parcs, de la Xarxa dels Parcs Naturals. Enguany, Begues, situat al Parc del Garraf, acollirā el 8 d’octubre a les 12 hores, a Laura Borrās, directora de la Instituciķ de les Lletres Catalanes, acompanyada de la cantautora Montse Castellā. Faran un recorregut počticomusical de textos i lectures de diversos autors de poesia catalana contemporānia. a

Al Parc de Sant Llorenį de Munt i l’Obac també gaudirā de poesia acompanyada de música. Cantautors com Roger Mas, recitarā i cantarā les poesies publicades en el seu darrer llibre ‘El dolor de la bellesa’.

Aquest iniciativa, de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputaciķ de Barcelona, amb la colˇlaboraciķ de les Lletres Catalanes, comenįa el 22 d’abril fins el 5 de novembre. Es realitzen 12 recitats en diferents indrets d’espais naturals protegits. Els espais escollits son nou indrets de Catalunya i dos de l’illa de Sardenya.

Entre aquests espais es troben, el Parc del Foix, el Parc Natural del Montsant, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Parc de Porto Conte, el Parc de la Serralada de Marina, entre d’altres.

També, el Parc Natural de la Serra de Collserola oferirā, el 16 de juny, una nit literāria, acompanyada d’observaciķ d’estels, constelˇlacions i altres cossos celestes. L’acte se celebrarā a Can Coll, una masia amb més de 500 anys d’histōria. Amb una proposta que combina la lectura de fragments literaris amb acompanyament musical.

El Llobregat.  Todos los derechos reservados.  ®2019   |  www.elllobregat.com