19 de septiembre de 2020, 16:29:44
Lleure


Kauai, un oasi gastronòmic a Gavà Mar

Especial L'Estiu al Baix

Por Pere-Juventí Balcells

Óscar Manresa recupera, a Gavà, la tradició de les ‘guinguetes’ de la Barceloneta. Menjar en una platja de dunes o pendre una copa al vespre esdevé una experiència paradisíaca.


Kauai, és una de les illes Hawaii més conegudes. Una illa d’autèntic somni amb platges d’aigües cristal·lines, paratges naturals de pel·lícula i una horografia digne d’admirar, ja que és una illa d’origen volcànic força muntanyosa. És un dels llocs del món més humits i compta amb espectaculars salts d’aigua, i un entorn verd i ple de natura, per aquest motius se la coneix popularment com a l’illa Jardí.

Gastronomia i molt més

Aquesta magnífica illa va ser la font d’inspiració, ara fa 7 anys, per fer realitat un autèntic somni a Gavà, el restaurant Kauai. Una aventura que va sorgir de la il·lusió dels seus creadors de donar a llum un nou espai gastronòmic inspirat en aquesta màgica illa paradisíaca. I és que en aquest restaurant, a part d’una bona gastronomia, també ofereixen diferents espais on es pot gaudir prenent el sol, escoltant i ballant al ritme de la bona música, prenent una copa, picant alguna cosa, i en definitiva passant una estona d’allò més agradable i especial al costat de les persones que més estimes. Fent honor a la seva filosofia, Kauai ofereix als seus visitants un oasi de pau i tranquil·litat en un marc incomparable, tot just al costat de la platja de Gavà.

Ja no cal agafar un avió per anar a Hawai, ara a Gavà podeu trobar una petita part d’aquestes illes en forma de restaurant. Un local que ofereix tota una experiència gastronòmica al costat del mar i amb tot un seguit de serveis que fan d’ell un local exclusiu i molt recomanable ja que segons expliquen els seus responsables, volen oferir una experiència completa als seus clients, fins i tot poden venir al matí i passar-hi tot el dia, ja que comptem amb diferents espais on es poden relaxar i gaudir de diferents menjars, begudes i ambients.

L’oferta gastronòmica del Kauai aposta per la cuina de tapes amb racions en miniatura servides per compartir, al punt i amb la millor matèria primera elaborades pel xef Òscar Manresa. També sobresurten els diferents espais amb els que compta el restaurant, com el lunch chill out, amb la música més relaxant, un espai on fer barbacoes, la carpa blanca, la taqueria... d’entre d’altres espais, i com a novetat d’enguany arriben les fruites més refrescants, amb els Koral Bowls, bols de fruit tallada a talls per gaudir d’una experiència ben refrescant, també per emportar.

A més a més en aquest restaurant s’adapten a totes les exigències, propostes i suggerències dels clients elaborant una experiència feta a mida i convertint les seves idees en realitats. Tenen una instal·lacions multiespai en un entorn molt agradable i sofisticat, al costat del Mar.

La seva situació també fan que sigui un dels restaurants més concorreguts de la zona, a tan sols 20 minuts de Barcelona és tot un oasi de relaxació i festa al costat de casa on podreu gaudir d’un bon ambient per fer-hi qualsevol celebració contant amb una bona cuina i amb la millor matèria primera. També cal destacar que compten amb pàrquing propi.

Platja de Gavà Mar

Gavà ofereix als seus visitants prop de 4 Km de platja per gaudir de l’estiu amb tots els serveis, equipaments i una gran oferta d’oci. A més a més les seves platges tenen un gran valor natural, destaquen per la seva fisonomia singular amb un sistema dunar únic i pinedes que arriben fins a mar. També compta amb un passeig marítim reconegut per diversos premis d’arquitectura i que té l’escultura d’Antoni Rosselló, un element que s’ha convertit en tot un element identificatiu del litoral gavanenc. També destaca per la seva bona accessibilitat.

I enguany, com a novetat, l’Ajuntament de Gavà oferirà un servei de bus llançadora des del poble fins a Gavà mar, per fer que Aquest estiu la platja estigui millor connectada amb el nucli urbà.

Des d'aqui pots accedir de forma totalment gratuïta al nostre especial L'Estiu al Baix 2017
El Llobregat.  Todos los derechos reservados.  ®2020   |  www.elllobregat.com