6 de junio de 2020, 10:14:42
Sant Joan Despí


Sant Joan Despí tanca el carrer de la Creu d'en Muntaner per ampliar els espais per passejar a la desescalada

Por Redacción

La restricció es fa de dilluns a divendres de 20 a 23 hores, i els dissabtes i diumenges de 8 a 10 i de 20 a 23 hores


L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha tancat a la circulació de vehicles el carrer de la Creu d’en Muntaner en diferents franges horàries per tal de donar més espais als vianants perquè puguin passejar i fer esport. Així, la circulació de vehicles al tram entre avinguda de la Generalitat i el carrer Major, està tallada de dilluns a divendres, de 20 a 23 hores, i els dissabtes i diumenges, de 8 a 10 i de 20 a 23 hores. El tall de trànsit s'ha començat a aplicar aquest cap de setmana.

L’objectiu és augmentar els espais per als vianants i els esportistes en les franges horàries en què les persones més grans de 14 anys poden sortir a passejar i a fer esport, per tal de garantir la distància interpersonal recomanada per evitar la propagació de la COVID-19. El tancament de la circulació al carrer de la Creu d’en Muntaner no afecta al servei de les línies d’autobús que circulen per aquest tram.

Reordenació de la mobilitat

Aquesta mesura s’emmarca en el pla de reordenació de la mobilitat que l’Ajuntament de Sant Joan Despí està desenvolupant per tal de preservar la salut de la ciutadania, evitant aglomeracions a l’espai públic i adaptant-lo als requeriments de seguretat i higiene necessaris en la situació actual. Amb l’objectiu de facilitar els desplaçaments a peu, també s’han alliberat espais per als vianants en zones comercials dels carrers del Bon Viatge i de Joan Maragall, mitjançant la supressió de places d’estacionament de zona blava, que permetran deixar més pas lliure als vianants i evitar aglomeracions.

El Llobregat.  Todos los derechos reservados.  ®2020   |  www.elllobregat.com