24 de enero de 2021, 13:12:53
Viladecans


Viladecans reparteix elements de seguretat als establiments comercials

Por Redacción

Els comerciants poden recollir bosses que contenen pantalles, mascaretes i gel hidroalcohòlic a Can Xic demanant cita prèvia


L’Ajuntament de Viladecans h començat a repartir elements de seguretat als botiguers que tenen locals comercials menors de 400 metres quadrats que poden atendre els compradors amb cita prèvia. El personal municipal, ajudat per membres de la Fundació Ciutat de Viladecans, lliuren sense cost bosses equipades amb pantalles de seguretat, mascaretes i difusors de gel hidroalcohòlic als titulars dels establiments comercials. La bossa amb els elements de protecció també es pot recollir al Centre de Recursos per a Joves de Can Xic (parc de Can Xic, 1).

El nombre d’elements de seguretat que conté la bossa varia en funció de les necessitats de cada comerç, que es determinen en funció d'una enquesta que l’ajuntament els està enviant. Així es fixa en concret el nombre de pantalles de seguretat que necessita cada establiment, tenint en compte el seu personal, i el dia i hora del lliurament personalitzat. Amb cada pantalla es lliuren 14 mascaretes quirúrgiques i, a cada bossa, hi va un pot de gel desinfectant. En aquests moments, l’Ajuntament de Viladecans té comandes de 54 establiments per a un total de 245 pantalles facials, 54 pots de gel i 3.430 mascaretes quirúrgiques.

Repartiments des de l'inici de la crisi

Des del començament de la crisi sanitària, l’Ajuntament, a través del servei de Viladecans Innovació Empresarial i la Fundació Ciutat de Viladecans, ha repartit pantalles facials, mascaretes, gel i guants. En el cas de les pantalles, s’han lliurat 526 a 114 empreses i comerços. També, s'han portat més de 300 pantalles a residències de gent gran de la ciutat. Tots aquests lliuraments s’han fet a domicili, amb l’ajuda dels voluntaris de Protecció Civil. A partir d’ara, es fixa el punt de lliurament presencial a Can Xic, amb cita prèvia, els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 14 hores.

El Llobregat.  Todos los derechos reservados.  ®2021   |  www.elllobregat.com