4 de agosto de 2020, 22:39:36
Estiu al Baix 2020

AMBAIXADORS


"Aquest estiu trindré la sort de poder seguir gaudint de tota la meva família malgrat la pandèmia"

Caty García Publicista


Les mines arqueològiques i les platges de Gavà són dos llocs incomparables. El meu millor estiu va ser el del viatge a Méxic per l’entorn paradisíac que vaig trobar


Per BCN Content Factory

Els meus plans per l’estiu, un cop puguem desplaçar-nos amb normalitat, seran fer una ruta per les platges d’Andalusia en cotxe.

Els meus racons preferits de la comarca són la muntanya de Sant Ramon, sortint de Viladecans i la platja de Castelldefels.

Els restaurants que m’agraden i que acostumo a freqüentar de la comarca són el de Can Moyás, del c. Estrella de Mar, 10, de Castelldefels i l’Amar, al c. 5, 6, del mateix municipi. Per anar de tapes, m’agraden el Lizarran, a l’avda. Santa Maria, 3, y Txalaka, al Passeig Marítim, 240, els dos a Castelldefels. I per prendre una copa, el Restaurant Elefant, al passeig Can-Viñas, 12, de Castelldefels.

Visita per Gavà

Per visitar, recomanaria les mines arqueològiques i la platja de Gavà.

Un bon lloc per comprar al meu municipi és al mercat de la Torre Lluch de Gavà, especialment, verdures i fruites de proximitat.

Si parlem d’esports, m’agrada el running, el pilates i el ball. I per anar amb nens el Parc de Torreblanca entre Sant Just Desvern i Sant Feliu.

El meu millor estiu

El 2008 vaig fer un viatge a Mèxic. Va ser inoblidable per l’entorn tant paradisíac que vaig trobar i la quantitat d’experiències que vaig tenir i llocs que vaig conèixer. Aquest estiu serà especial perquè tindré la sort de poder seguir gaudint de tota la meva família després d’aquesta pandèmia.

El Llobregat.  Todos los derechos reservados.  ®2020   |  www.elllobregat.com