Baix Llobregat

Una incidència deixa fora de servei el tram L'Hospitalet de Bellvitge - Avinguda Carrilet de la L1 del metro

Informació de Serveis

Miércoles 18 de marzo de 2015
Una inundació de la zona de vies és la causa de l'aturada del servei entre les estacions de Bellvitge i el final de la línia a l'Hospital

Una incidència afecta des de les 6.54 hores d’avui dimarts, 10 de març, l’extrem sud de la línia 1 de metro, en què està fora de servei el tram Hospital de Bellvitge - Avinguda Carrilet, en terme de l'Hospitalet de Llobregat, a causa d'una presència d'aigua superior a l'habitual en la zona de vies entre les estacions de Bellvitge i Hospital de Bellvitge, que impedeix la circulació de trens.

El personal tècnic de Metro treballa en l'extracció de l'aigua mitjançant bombes auxiliars, a més de revisar la canalització fixa que condueix l'aigua cap al pou d'extracció situat a prop de l'estació de Bellvitge i que s'hauria pogut obstruir. Mentrestant s’ha establert un servei alternatiu amb autobusos.

Així, la línia 1 funciona normalment entre Avinguda Carrilet i Fondo. Entre Hospital de Bellvitge i Avinguda Carrilet el trajecte es fa amb el servei especial d’autobusos, amb parada a l'estació intermèdia de Bellvitge.

La incidència s’està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, el web de TMB, xarxes socials, el centre d'informació TransMet i empleats situats a les estacions.