Sant Boi

Sant Boi inicia la nova Temporada d’Arts Escèniques amb l’òpera ‘El Barber de Sevilla’

Júlia Reñé | Miércoles 18 de marzo de 2015
'Sense solta', Luciano Masciano, 'Idiota', 'Les princeses també es tiren pets', Sandaran Cello Quartet, 'Tirant Lo Blanc', el Mag Lari, 'El Crèdit' i 'Animals de Companyia' són alguns dels espectacles de la programació de febrer a juny.

‘El Barber de Sevilla’ inaugura la nova Temporada d’Arts Escèniques. La Cia Òpera Jove de Catalunya està a càrrec de l’adaptació de l’obra italiana. La representació tindrà lloc el diumenge 22 de febrer al Teatre de Can Massallera.

Una obra d’amor impossible entre un Compte i una jove orfe, on l’amistat del noble amb el seu barber serà clau per aconseguir apropar-se a la seva estimada. La música que acompanya aquesta comèdia -de l’italià Gioachino Rossini- serà interpretada, per primera vegada, per una orquestra de 40 músics, que acompanyaran la veu dels cantants; per fer de l’obra una experiència ben completa.

Aquesta òpera donarà peu a un extens repertori que des de febrer a juny omplirà l’escenari de Can Massallera amb diferents registres i espectacles. Un cop al mes, en excepció de febrer i juny, es representaran espectacles de màgia i de comèdia (pallassos...) dirigits a nens i a famílies. També es realitzaran concerts, com el de Lucas Masciano i Sandaran Cello Quartet, i obres de teatre, com Tirant Lo Blanc, Idiota, El Crèdit i Animals de Companyia.

Les entrades estaran disponibles tant online com a les taquilles de Can Massallera. S’ha habilitat, a més, un abonament de 50 euros per a veure ‘El Barber de Sevilla’, ‘Idiota’, ‘Tirant lo Blanc’, ‘El crèdit’ i ‘Animals de Companyia’.