Castelldefels

L’Associació de Veïns de Vista Alegre de Castelldefels aposten pel canvi generacional

Miércoles 18 de marzo de 2015
L’entitat veïnal aprova per unanimitat els comptes i la gestió de l’anterior direcció, però la canvia completament per emprendre els nous reptes

L’Associació de Veïns de Vista Alegre de Castelldefels fa un punt i a part. Així ho ha confirmat aquest cap de setmana a la seva assemblea general que va reunir a una cinquantena de socis i sòcies que es van haver d’apinyar al local de l’entitat. Era un dia important. I és que l’organització veïnal ha decidit apostar pel canvi generacional a la direcció de la Junta. El plenari va debatre la renovació dels membres i, per una àmplia majoria de vots, es va aprovar donar pas a una nova generació de veïns i veïnes per afrontar els reptes de futur del barri.

La decisió no és, ni molt menys, un càstig per a l’anterior direcció de l’associació. Simplement una voluntat de canvi. De fet, abans d’aquesta votació, el plenari va aprovar per unanimitat els comptes i la gestió de l’anterior equip directiu de Vista Alegre.

Segons l’associació, “és moment de donar pas a una nova generació de veïns i veïnes, compromesos amb el barro, i disposats a tirar endavant un ambiciós programa de treball, que ajudi a millorar Vista Alegre i fer-ne un barri inclusiu i acollidor del que tothom se’n pugui sentir part”. Entre aquests objectius de futur, l’Associació de Veïns de Vista Alegre vol fomentar i animar a una major participació de la ciutadania en els afers veïnals, renovar la imatge corporativa de l’associació i redefinir la festa popular de Vista Alegre, obrint-ne l’organització a d’altres col•lectius i, així, a la diversitat.

D’altra banda, el Pla de Barris serà un dels pilars fonamentals que l’entitat treballarà intensament per tal de “recuperar els objectius inicials escoltant i respectant l’opinió del barri”. En aquest sentit, l’Assemblea de l’entitat i la nova Junta s’han mostrat contraris a la ubicació del III CAP de Castelldefels a l’antiga escola ‘Vista Alegre’. Defensen que no respon a cap necessitat del veïnat i que, d’altra banda, impossibilita que aquests terrenys reverteixin en benefici del barri.