Els 100 Reptes

Sant Vicenç es el municipi amb més atur

Martes 21 de abril de 2015
L’administració municipal té l’ull posat en la reactivació econòmica de la ciutat on entra en joc la construcció del The Style Outlet a la zona de Ca n’Alemany, que obrirà les portes a la tardor de 2016, y generarà més de 1.300 llocs de treball directes e indirectes que oferiran les 100 botigues implantades y els establiments de restauració.

Continuant en la línia del creixement del Parc de Negocis i la reorientació del polígon Centre, el nou centre espera acollir “més de 2,7 milions de visitants” durant la primera fase, la qual cosa promou l’activitat comercial a Viladecans, i sembla ser un remei contra l’atur.

L’aposta per avivar aquesta zona té l’objectiu a curt termini de “fer que baixi l’atur conjuntural, en aquests anys de crisis que estem patint” segons afirmen fonts institucionals de l’Ajuntament de Viladecans. I el repte, a llarg termini, de obtenir visió de ciutat “creant llocs de treball perquè els viladecanecs no hagin de sortir de la ciutat i millorant la mobilitat a les sortides i entrades”.

A principis d’any, Viladecans va posicionar-se en un acte com a territori “d’oportunitats” per a les futures companyies que es volguessin instal•lar. La jornada va ser organitzada pel consorci Delta BCN, amb la col•laboració de l’empresa ACCIÓ, per tal de donar a conèixer els avantatges de la ciutat i ponderar sobre noves tecnologies, innovació, emprenedoria i polítiques industrials de l’àrea metropolitana que ressonen a Europa. III