Esplugues

La Diputació de Barcelona signa un crèdit de més de 2,5 milions d’euros per dos ajuntaments del Baix

Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona durant la seva investidura | Arxiu
Redacción | Viernes 23 de octubre de 2015

Esplugues de Llobregat, amb 1,4 milions d’euros, i Olesa de Montserrat, amb més d’1,1 milions, es beneficiaran del nou paquet de crèdit de l’ens provincial



Servir de suport del món local i del municipalisme és, sens dubte, el pilar fonamental de la Diputació de Barcelona que, gràcies a la seva tasca, serveix de pulmó econòmic per molts ajuntaments, sobretot, pels més petits o mitjans. En aquets sentit, l’ens provincial ha aprovat, en el marc del Programa de Crèdit Local, impulsat per la corporació, un paquet de crèdits per valor total d’11.843.350,86 euros a distribuir a deu ajuntaments de la demarcació.

Entre aquests, dos d’ells són del Baix Llobregat. En concret, Esplugues i Olesa de Montserrat que rebran 1.400.000 i 1.108.068,36 euros, respectivament. Caldes de Montbui, Granollers, Lliça d’Amunt, Llinars del Vallès, Arenys de Munt, La Roca del Vallès i Vallromanes completen la llista dels ajuntaments que es beneficiaran d’aquesta línia d’ajuts. Una nova via de finançament que ha estat possible gràcies a l’acord amb Banc Sabadell.