Cornellà

Marcel Gorgori escull l’Auditori de Cornellà per oferir el segon concert de la gira de Simfonova

Redacción | Martes 03 de noviembre de 2015

Sota el nom ‘Només per a uns quants?’, el concert presenta òpera i música simfònica d’alta qualitat integrant procediments comunicatius innovadors



Feta l’estrena a Barcelona el dia de Tots Sants, Marcel Gorgori passarà amb la seva gira de Simfonova per l’Auditori de Cornellà, aquest 8 de novembre, a les 19 hores, al que serà el seu segon concert d’aquest innovador projecte.

Simfonova és una iniciativa de recent creació que té per objectiu la creació d’espectacles d’òpera i de música simfònica de qualitat, però integrant procediments comunicatius innovadors i encara inèdits al nostre país. Concerts que mantenen atents als espectadors, per què la música que val la pena, no és només per a uns quants. D’aquesta forma, el mateix concert respon a la pregunta del seu propi títol. Per què l’òpera no és només per a uns quants privilegiats sinó que forma part indestriable de la vida quotidiana de tots i que, a més, agrada a tothom.

En aquest espectacle, creat i presentat per Marcel Gorgori, periodista i comunicador, intervé l’Orquestra de Simfonova, l’Orquestra Barcelona Filharmonia, dirigida pel mestre Daniel Antolí amb el Cor Camareta Impromptu i amb els cantants solistes Xavier Aguilar (baríton), Sara Blanch (soprano), Josep Fadó (tenor) i Maribel Ortega (tenor).

A més, els espectadors podran gaudir d’una copa de vi a l’acabar el concert, gentilesa del Catalunya Denominació d’Origen, una bona forma d’interactuar i canviar impressions amb la resta de públic.

Les entrades de l’espectacle ja estan a la venta a partir de 20 euros si són anticipades.