L’Hospitalet

Dani Flaco obrirà avui les 'rockeres' Festes de Primavera de L’Hospitalet

Redacción | Jueves 21 de abril de 2016

La festa gran de la segona ciutat de Catalunya comença aquest vespre amb el cantautor hospitalenc, seguit de la Banda Provençana i l’exhibició de les colles i la imatgeria festiva de la ciutat



Quatre dies d’activitats, cultura popular i música, molta música, comencen avui al vespre a les festes grans de L’Hospitalet: les Festes de Primavera. El cantautor de la ciutat Dani Flaco serà l’encarregat de donar el tret de sortida amb el pregó des del balcó de l’Ajuntament, a més, en el 50è aniversari del barri de Bellvitge. Ho farà, a més, amb un dels temes més coneguts del cantant, ‘Ya llegó la primavera’, que parla, precisament, dels carrers i de la gent de L’Hospitalet.

Serà avui dijous a les 20 hores, com dèiem i com és habitual, a la plaça de l’Ajuntament. Tot seguit, la Banda Provençana, formada per músics de diferents entitats musicals i culturals de la ciutat i per l’alumnat i professorat de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, interpretarà ‘El ball de la balsa’ i donarà pas a l’exhibició de grallers, gegants, capgrossos, esbarts dansaires, castellers, trabucaires, diables i bestiari.

A partir d’aquí, quatre dies de programa on la música, com no pot ser d’altra manera, serà una de les grans protagonistes, enguany, amb un cartell excepcional: Hombres G, Antonio Orozco o el concert de Loquillo, Los Suaves i Boni de Barricada, que protagonitzaran ‘Otra noche sin dormir’ (un dels concerts, celebrat a l’any 2008, més famosos de Rosendo, Barricada i Aurora Beltràn), seran algunes de les veus que passaran pels escenaris de la ciutat.

La informació de les Festes està disponible en l’aplicació per a telèfons mòbils i tauletes i al web especial de Festes de Primavera (www.l-h.cat/webs/especials/festesprimavera).