Viladecans

Territori i Sostenibilitat licita la construcció d’un carril bici a la B-204 de Viladecans

Redacción | Martes 05 de julio de 2016

Les obres, que tindran un termini d’execució de quatre mesos, renovaran el ferm i milloraran la senyalització, les barreres de seguretat i el drenatge



L’amplia ús del litoral baixllobregatí reclama una millora de la connectivitat entre els nuclis urbans i les platges del territori. Als darrers anys hem vist, de fet, canvis importants en aquest sentit i la carretera de la platja de El Prat és un bon exemple. Ja per l’estiu de 2017, la millora arribarà, segons ha fet públic Territori i Sostenibilitat, a Viladecans. La conselleria ha licitat les obres de millora de la B-204 en el tram entre Viladecans i El Prat amb la que es construirà un carril bici, com a principal novetat. Tindrà 900 metres de longitud, en concret, des del pont sobre la C-32 fins a l’encreuament amb la B-210, on s’enllaçarà amb el carril bici que ja existeix al camí de les Filipines.

Amb una inversió de quasi un milió d’euros (950.000 euros), les obres duran a terme la renovació del ferm, així com millores complementàries en la senyalització vertical, amb la instal·lació de noves barreres de seguretat i amb la millora del drenatge mitjançant la neteja de cunetes i passos inferiors.

Feta la licitació, es preveu que els treballs comencin abans de finals d’any, un cop adjudicada l’obra. Tindran una durada de quatre mesos.