Olesa de Montserrat

Mossos d’Esquadra detenen els responsables d’una entitat cannàbica d’Olesa de Montserrat per presumpte tràfic de drogues

Redacción | Jueves 21 de julio de 2016

La policia catalana va trobar durant l’escorcoll quatre quilograms de marihuana i 76 grams de haixix preparats per a la seva distribució



El debat sobre la possibilitat de constituir associacions pel consum de cànnabis o altres substàncies toves no està tancat i molt menys després de notícies com aquesta que tornen a posar el focus sobre aquests locals. Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Martorell, en col·laboració amb la Policia Local d’Olesa, ha detingut al president i a la tresorera d’una entitat cannàbica d’Olesa per presumpte delicte de tràfic de drogues i per associació il·lícita.

La investigació es va iniciar arran de la detecció de l’activitat il·legal de l’entitat per part del cos local de policia. Després de seguir el fil a diversos comisos, finalment, s’ha efectuat una entrada policial al local on, durant l’escorcoll, es van trobar quatre quilograms de marihuana i 76 grams de haixix preparats per a la seva distribució.

D’aquesta manera, l’operació –que es va desenvolupar davant de 17 clients que hi havia en aquell moment- es va saldar amb dues detencions: el president i la tresorera de l’entitat, de 29 i 28 anys, respectivament, nacionalitat espanyola i veïns d’Abrera.

Ambdós es troben, en aquests moments, en dependències policials, mentre esperen a passar a disposició judicials. Mentrestant, el debat continua. Immers en una profunda al·legalitat, els ajuntaments han decidit optar per postures ben diverses: des de la prohibició al consentiment, passant per moratòries a l’hora de donar noves llicències.