Baix Llobregat

El grup metropolità de la CUP Poble Actiu s’encadena a les portes del Saló Iwater Barcelona per demanar la remunicipalització de l’aigua

Redacción | Miércoles 16 de noviembre de 2016
Mossos d'Esquadra ha identificat a una desena de persones, entre elles, la diputada provincial Maria Rovira

La batalla per l’aigua porta molts anys donant guerra a l’àmbit metropolità. Amb la presidència d’Ada Colau a l’Àrea Metropolitana de Barcelona es va recuperar la idea de municipalitzar novament el subministrament de l’agua. De moment, però, no hi ha moviments concrets al respecte. I en aquest sentit s’emmarca la protesta del grup metropolità de la CUP Poble Actiu que, avui, ha portat la seva protesta al Saló Iwater Barcelona – Saló Internacional del cicle de l’aigua.

Dos militants s’han encadenat a les portes d’accés del saló mostrant els seus cartells reivindicatius per la remunicipalització del servei de subministrament de l’aigua als domicilis i per mostrar el seu rebuig a la intervenció d’empreses privades en aquest servei.

Diversos membres del partit han donat suport a l’acte de protesta en el marc de la campanya ‘Movem-nos, remunicipalitzem l’aigua’ que té com objectiu fer pressió al Govern tripartit de l’Àrea Metropolitana de Barcelona perquè porti a terme “passos reals i efectius cap a la recuperació del servei pels municipis metropolitans”. Els fets han acabat amb una desena de persones identificades pels Mossos d’Esquadra, entre elles la regidora de la CUP Capgirem Barcelona, Maria Rovira.