Castelldefels

Els dos regidors del PDECat s’incorporen al Govern municipal de Castelldefels

Redacción | Martes 24 de enero de 2017
L'equip de Govern passarà a estar format per cinc grups municipals: Movem Castelldefels, PSC, ERC, Castelldefels Sí Pot i PDECat

El Govern local de Castelldefels amplia la seva majoria després de l’acord tancat amb el Partit Demòcrata, que incorporarà els seus dos regidors a l’actual Govern quadripartit. D’aquesta manera, l’acord inicial entre Movem Castelldefels, PSC, ERC i Castelldefels Sí Pot –que va permetre evitar l’alcaldia de Manuel Reyes, del Partit Popular- comptarà també amb el suport del PDECat, segons fonts oficials, “amb la voluntat de consolidar i reforçar un projecte transformador per la ciutat”.

Així, doncs, els regidors Xavier Amate y Lluís Soler, que ja venien donant suport extern a l’equip de Govern, ampliaran oficialment l’estabilitat governamental que passa a sumar 15 dels 25 regidors que completen el Ple municipal. Queden a l'oposició només els vuit regidors del Partit Popular i els dos de Ciutadans.

Els dos regidors representants de l'antiga Convergència assumiran responsabilitats vinculades a la política territorial del govern municipal -Mobilitat, Platges o Planejament- i als serveis d’informació, entre d’altres.