Deportes

Èxit de participació en els primers Guardons de l’Esport

Redacción | Miércoles 01 de febrero de 2017
La Fundació Privada Catalana per a l’Esport ha fet públics els projectes premiats en la primera edició dels Guardons de l’Esport 2016, organitzats i convocats per aquesta entitat per reconèixer les persones, entitats i projectes de Catalunya que, tant a través de la seva acció directa com a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social en el seu entorn més immediat mitjançant l’esport i/o l’activitat física.

El Comitè d’Avaluació dels Guardons de l’Esport 2016 ha distingit el vessant social dels clubs, les entitats i les persones que formen part de la gran xarxa esportiva de Catalunya i que lluiten per millorar, a través de l’esport, la qualitat de vida de les persones. L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc d’aquí a unes setmanes amb una àmplia presència del teixit esportiu català.

Sis categories
Dividits en sis categories de premis, podien presentar-hi candidatura totes aquelles persones majors de 18 anys i entitats que hagin fet realitat projectes o iniciatives amb un elevat impacte a la societat catalana a través de la promoció de l’activitat física i/o l’esport. La Fundació Catalana per a l’Esport valora molt positivament l’alta participació en aquesta primera edició, amb 140 candidatures, així com el gran nivell dels diferents projectes presentats. III