Torrelles de Llobregat

L'AMPA de l'escola Sant Martí i la Comissió popular CEM de Torrelles porten la lluita de la reubicació de l'antena de Vodafone al Síndic de Greuges

Redacción | Miércoles 17 de mayo de 2017
L'entitat catalana obre expedient per tramitar la queixa, a l'espera que la Generalitat mogui fitxa després d'aprovar-se la Proposta de Resolució que instava al Govern a mediar entre les parts

Una delegació mòbil del Síndic de Greuges ha estat avui present a Torrelles de Llobregat i, com no podia ser d'altra manera, la principal lluita veïnal que es viu des de desembre del 2015 al municipi ha arribat a les seves instàncies.

L'AMPA de l'escola Sant Martí i la Comissió popular CEM de Torrelles han presentat una queixa formal al Síndic per reubicar, definitivament, l'antena telefònica ubicada a tocar del col·legi del municipi. Diferents membres de l'entitat s'han dirigit a la institució per iniciar aquesta nova via a través del Síndic, que ha obert expedient per realitzar els tràmits corresponents.

D'aquesta manera, la mobilització ciutadana obre una nova estratègia, a més de la pressió política. En aquest sentit, segons Ainoa Olza, portaveu de la Comissió per la reubicació de l'antena, la plataforma veïnal continua a l'espera que la Generalitat mogui fitxa després que s'aprovés la Proposta de Resolució on s'instava al Govern a mediar entre les parts.

Mentrestant, la plataforma confirma que tornarà a fer difusió de la seva lluita durant les festes de les cireres de Torrelles, on instal·laran una carpa per segon any consecutiu.