Economia

AKÍ Bricolaje es posa mà a l’obra... una altra vegada! Del 30 d’octubre al 12 de novembre

Jueves 02 de noviembre de 2017
La companyia celebra la seva segona edició amb activitats planificades durant dues setmanes, amb un accent solidari central, un valor molt important per a la marca. Tothom que participi en alguna de les activitats solidàries entrarà en el sorteig d’un carretó de productes d’AKI Bricolaje valorat en uns 200 euros.

La segona edició de “Mà a l’obra” està a punt de començar. Aquest any, l’esdeveniment tindrà lloc durant dues setmanes, amb les activitats planificades durant els caps de setmana i que estaran centrades principalment en l’aspecte solidari, un valor que és molt important per a la marca.

L’objectiu d’AKÍ Sant Feliu és recollir diners mitjançant diferents activitats que després donarà a una associació benèfica, i així, entre tots, contribuir a millorar la vida dels que més ho necessiten.

Esmorzars
Els dilluns, dijous, divendres i dissabtes, de 9 h a 11 h, tots els que vulguin col·laborar, gaudiran d’esmorzar gratuït durant el qual es podran fer donatius a voluntat. A més, aquest serà un gran moment per planificar les activitats de la jornada.

Tallers i Mercadet Solidari
Es faran diversos tallers on es crearan productes per al nostre mercadet solidari, com ara penjadors de paret reciclats, rascadors per a gats o decoració de casetes nadalenques. La idea és passar una estona divertida i didàctica i, alhora, contribuir a recaptar diners per a l’associació.

A més, els més petits també comptaran amb la seva secció de tallers on podran divertir-se jugant i fent manualitats.

Sorteig
Tothom qui participi en qualsevol de les activitats solidàries o que, senzillament, compri a la botiga durant aquestes setmanes, entrarà en el sorteig d’un carretó de productes marca de la casa, valorat en 200 €.

I com que compartir és viure, compartint la teva foto “donant una mà” en el Photocall Solidari, AKÍ Bricolaje donarà a Creu Roja 1 € per cadascuna de les 1 000 primeres fotos.
Ja ho saps, afegeix-te a la crida d’AKÍ Bricolaje, i posa’t tu també mà a l’obra!

Assabenta’t de tot a
http://www.aki.es/aki-nos-ponemos-manos-a-la-obra