Alba Bou

Donar i rebre

Alba Bou | Viernes 01 de diciembre de 2017
La Fundació Rubricatus ha estat font de notícies durant aquests últims mesos per haver tirat endavant projectes de marcat caràcter integrador, cosa que ens ha fet sentir, a molts pratencs i pratenques, un profund orgull local.

Per als qui encara no la coneixeu, la Fundació Rubricatus és una entitat que vetlla per al desenvolupament de les persones amb discapacitats intel·lectuals a la ciutat del Prat.

Enguany fa 20 anys es fundava al Prat aquesta institució, compromesa amb l’atenció integral de les persones amb especial dificultat i també amb les seves famílies, tenint especial cura del gran valor que té la comunitat local en la integració i creixement personal de tots i totes. Des d’aleshores, la Fundació ha crescut. Ha crescut en el nombre de persones que atén el seu centre ocupacional, ha crescut el nombre de treballadors i treballadores que integren els múltiples serveis del seu centre especial de treball, ha crescut el nombre de programes que completen la formació i atenció de les famílies i ha crescut el nombre de col·laboracions que la Fundació fa amb diverses entitats i activitats de la ciutat.

Un dels èxits assolits que ens fa més il·lusió d’explicar, és el projecte de Servei d’Àpats a Domicili per a la Gent Gran. Donar i rebre. Els treballadors de la Fundació elaboren menús personalitzats, els porten calents a casa de persones grans que ho necessiten, i s’asseguren que cada dia mengin sa i bo. Les persones usuàries d’aquest servei han guanyat en qualitat de vida, i els treballadors i treballadores de Rubricatus senten un enorme orgull de formar part d’aquest projecte.

Com deia abans, la Fundació Rubricatus crescut molt, i el que és més important: la ciutat del Prat ha crescut amb la Fundació Rubricatus. S’han assolit molts reptes, molts èxits. Només podem desitjar que sigui per molts anys i per molts més encerts.
De tot cor, GRÀCIES. III