www.elllobregat.com

Castelldefels aprova els pressupostos de la oposició

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:35h
L’Ajuntament de Castelldefels, governat en minoria per Manuel Reyes, del PPC, aprova els pressupostos acordats per PSC, ICV-EUiA y CiU, l’oposició. Quelcom inèdit fruit de la situació política que ha esdevingut al consistori en aquesta legislatura.

“Les persones han estat la nostra prioritat en aquest mandat i ho seguiran sent”, ha dit Reyes en defensa d’aquests pressupostos que tenen un caire més social, a més d’estar centrats en la creació de llocs de treball. “Es tracta d’un pressupost realista que respon a les necessitats dels nostres ciutadans”, ha afegit. Així, segons el govern local, es tindran especialment en compte qüestions com les beques menjador, les ajudes per llibres escolars, els plans de treball local o els programes contra la violència masclista.

El pressupost total és de 59,4 milions d’euros, que suposen un increment del 8,32% respecte l’any passat (2014). Els àmbits que han patit un major augment són les partides per discapacitat que pugen un 300% i les d’acció social en un 200%. D’altra banda, augmenta també l’atenció al client un 20%, a més de la partida dirigida a la gent gran, que s’incrementa un 30%.

Els grups opositors denuncien la mala actuació del alcalde de la ciutat, Manuel Reyes, que tatxen de manca de diàleg i capacitat de negociació; motiu pel qual els diversos partits han hagut d’unir-se, “pel bé dels ciutadans”, per arribar a un acord. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios