www.elllobregat.com
El Polígon Pedrosa de L’Hospitalet millora el seu accés amb transport públic
Ampliar

El Polígon Pedrosa de L’Hospitalet millora el seu accés amb transport públic

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:37h
Els autobusos de la línia 79 modifiquen el seu horari per tal de satisfer les necessitats dels treballadors del Polígon Pedrosa.

La modificació de la línia 79 és només una peça del puzle que conforma l’àrea del districte Sant-Montjuic, i que suposa un canvi significatiu al Polígon Pedrosa. Una demanda que AEBALL (Associació empresarial del Baix Llobregat i L’Hospitalet) i APEL’H (Agrupació d’Empreses de la Plaça Europa, Gran Via i Polígon Pedrosa de L’Hospitalet) van fer arribar a TMB i que es convertí en promesa de cara al 2015; promesa complerta.

Es tracta d’avançar l’hora d’inici i tancament del recorregut mitja hora –de 5:20 hores a 22:40 hores. A més, la freqüència de pas es veu reduïda cinc minuts durant tot el dia, i al matí i vespre, hores més transitades, s’assegura el pas a la parada cada 20 minuts. Aquests ajustaments van ser estudiats per APEL’H d’acord amb els horaris d’entrada i sortida dels treballadors del Polígon (s’hi troben empreses com: Asproseat, Ara Vinc, Cafés Bou, Caprabo, Francisco Alberó (FAE), Festo Pneumatic, Filmax Entertainment, Genebre, Calzedonia, Ikea, MRW, Nikon o Samsung) que són molt variats, però es concentren en aquestes franges.

Tot i així, consideren que fora ideal que aquest augment de la freqüència es mantingués també al migdia, de 13:00 a 15:00 hores, i des de les 16:00 fins les 22:00 hores els dies laborables, ja que seguint l’estudi, les hores de sortida de les empreses són molt esglaonades i variades dins d’aquesta franja.

Mesos enrere ja es va reforçà la línia 37 i s’amplià el mobiliari de les parades del passeig de la Zona Franca en sentit plaça Cerdà, així com s’han aplicat millores en la freqüència d’una desena d’autobusos del TMB, fruit de l’oferta i la demanda: 27, 36, 42, 59, 68, 155, 165 i 185. A més s’aplicà a la circular de Cornellà de Llobregat , la línia 95, una millora de l’interval el passat 15 de gener.

Aquestes millores coincideixen amb un canvi de recorregut de Pedrosa i la Marina: el bus deixa de circular en part pel carrer Ciències i l'avinguda de Joan Carles I, i passa a fer-ho per Alumini i Botànica.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios