www.elllobregat.com
Molins de Rei inicia una campanya per reduir els excrements d’animals al carrer
Ampliar

Molins de Rei inicia una campanya per reduir els excrements d’animals al carrer

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:38h
Dotze establiments col·laboren en aquesta iniciativa que lluita per la neteja de l'espai públic
“Jo m’apunto a una vila neta”. Amb aquest lema, l’Ajuntament de Molins de Rei inicia, amb el nou any, una campanya per reduir la quantitat d’excrements d’animals, la majoria de gossos evidentment, que hi ha al carrer. Una campanya simbòlica, però que vol conscienciar als amos, els únics culpables, de la necessitat de recollir les ‘tifes’ de les seves mascotes.

La campanya, que s’activarà el pròxim 15 de gener, consisteix en que totes les persones que tinguin un gos es poden adherir a la iniciativa (a través de la web o de l’Oficina d’Atenció Ciutadana) i després anar a un dels 12 establiments col·laboradors on se’ls entregarà un dispensador gratuït de bosses, així com un distintiu pel seu animal conforme participa de la campanya.

D’altre banda, totes les persones que utilitzin les xarxes socials per difondre aquesta iniciativa entraran en el sorteig d’un lot de productes per animals de companyia. “La queixa més estesa i transversal a tots els barris de Molins de Rei és la dels excrements d’animals i això ens ha portat a plantejar aquesta campanya que reclama de la participació activa de la gran majoria de gent que actua correctament”, ha dit l’alcalde de Molins, Joan Ramon Casals. La campanya té una vessant informativa –s’editaran tríptics que es repartiran a equipaments públics, escoles i establiments- que complementa, d’altra banda, la inversió fet, segons l’alcalde, en àrees de lleure i pipicans als darrers anys. De manera que “deixa sense excusa a la gent que no respecta l’espai públic i que haurà d’afrontar sancions si el seu gos embruta la vila”.

Finalment, hi haurà un agent cívic que es dedicarà exclusivament a difondre la campanya a tots els ciutadans de la vila.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios