www.elllobregat.com
El Centre d’Esplai El Nus s’obre al micromecenatge

El Centre d’Esplai El Nus s’obre al micromecenatge

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:38h
L'entitat té fins el 13 de gener per aconseguir els 2.000 euros que es proposen per finançar el nou curtmetratge del projecte 7è-ART
Realitzar un curtmetratge no només és una experiència del tot enriquidora, sinó que, a més, pot convertir-se en una via d’inserció i de convivència juvenil. Així ho creuen al Centre d’Esplai El Nus de Sant Joan Despí que, des de fa quatre anys, porten endavant un projecte d’inclusió de joves a través de mitjans audiovisuals; una iniciativa que enguany s’ha obert al micromecenantge per substituir una de les vies de finançament que tenien. Compten amb el suport de l’Ajuntament però han perdut la col·laboració amb l’entitat bancària de La Caixa. Així, El Nus té fins el 13 de gener per ingressar 2.000 euros, objectiu fixat.

El projecte 7è-ART porta des de 2011-2012 treballant la inclusió i la convivència amb joves dels dos centres de secundària del municipi a través de la cultura. En concret, consisteix en crear un curt de temàtica social, escollida pels joves, utilitzant la metodologia educativa d’Aprenentatge Servei; és a dir, tal i com defineix el Centre, realitzar un aprenentatge tot propiciant un servei de comunitat. El procés és complet: pensen el tema, fan el guió, completen els diàlegs, escullen les localitzacions. Són directors de cinema, però també actors. Tot amb un esperit col·lectiu que dóna veu a les seves inquietuds i que els retorna la il·lusió d’aprendre i de fer coses.

El Nus de Sant Joan Despí és una associació sense afany de lucre que treballa per l’educació en el lleure amb infants i joves de la ciutat. Aquest és un dels molts projectes que tiren endavant amb el suport econòmic de famílies, subvencions, convenis i serveis que ells mateixos gestionen.

Per fer una donació: https://goteo.org/project/projecte-7e-art
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios