www.elllobregat.com
Sant Boi programa pel mes de març un ampli ventall d’activitats en motiu del Dia de la Dona
Ampliar

Sant Boi programa pel mes de març un ampli ventall d’activitats en motiu del Dia de la Dona

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:40h
La poesía i la literatura jugaran un paper important en aquestes jornades d'homenatge i conscienciació.

A través d’un viatge al passat, Sant Boi celebrarà el dia Internacional de la dona a mode d’homenatge històric. Hi ha programades, al llarg del mes de març, exposicions i xerrades que pretenen no només informar, sinó també engrescar als ciutadans a participar en un seguit d’activitats de caire cultural i interactiu.

A finals de febrer, el dia 27 (19 hores), s’enceten les jornades amb una Tertúlia Filosòfica sobre La dona Xoá (holocaust), a la Biblioteca Jordi Rubio i Balaguer. El període d’activitats anirà acompanyat d’una exposició al Museu de Sant Boi titulada Femina, ser dona a Roma que s’inaugurarà el 7 de febrer i estarà oberta fins el 5 de juliol. També tindran lloc un Xerrada sobre dones extraordinàries de la història -9 de març- i una conferència sobre reconeixement de dones històriques el dia 20. Hi hauran diverses activitats relatives a l’antiga Roma com: una Conferencia sobre Com ser dona a Roma (12 de març) i un taller culinari de l’època romana (15 de març).

Per contra, s’abordaran qüestions més actuals com el treball i les dones en temps de crisi i es duran a terme diferents homenatges a la dona, com el del dia 5 de març dedicat a les donesque treballin o hagin treballat com a mestres o professores d’educació formal o l’ofrena floralal monument de la Dona treballadora i lectura del manifest del 8 de març.

Diferents col·lectius i associacions també participaran a través d’exposicions, com la del Casal de Barri de La Cooperativa, i de diferents àpats. Els més petits també hi tindran cabuda ja que hi ha programada pel dia 6 a les 18 hores L’hora del Conte: Súperheroïnes a la Biblioteca Jordi Rubio i Balaguer.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios
Portada | | Índice temático | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto