www.elllobregat.com
L’AMB i Sant Joan Despí pinten un mural artístic al viaducte de l’AVE

L’AMB i Sant Joan Despí pinten un mural artístic al viaducte de l’AVE

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i Adif, impulsa de manera creativa i participativa –inclou la intervenció d’escolars del municipi- la creació d’un macro mural que té com a llenç el viaducte de formigó de l’AVE, una superfície total de 5.000m2.
El projecte el lidera la professora i artista Monserrat Casacoberta, qui juntament amb el seu equip han decorat, amb motius naturals i de tradició del propi municipi, l’estructura de formigó. Dels temes plasmats destaquen les creacions de l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol, així com il•lustracions dels gegants de la ciutat o el famós Drac de Sant Joan Despí.

L’objectiu de la decoració és integrar les estructures de formigó en el passatge del riu i reflectir-hi l’esperit de la ciutat, a través de la representació de diferents elements del seu imaginari. Al mateix temps serveix per enfortir el vincle natural i social entre els ciutadans i l’espai del riu, amb vista a una futura transformació de tram en un gran passeig fluvial. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios