www.elllobregat.com

L’Hospitalet presenta una nova edició de CL’HIPS

jueves 19 de marzo de 2015, 10:34h

El Festival de creació audiovisual comptarà amb dues modalitats: el concurs de videoclips i ‘cançó busca videoclip’.

L’Ajuntament de L’Hospitalet dóna el tret de partida a la 11a edició del festival CL’HIPS, un projecte públic de suport a la creació audiovisual, que tindrà lloc el 8 de maig. El concurs es desenvoluparà en base a dos eixos: el concurs de videoclips —que arriba a l’onzena edició— i ‘cançó busca videoclip’.

Les participació al certamen es realitzarà en línia a través de la pàgina web del Festival, les llistes del qual estaran obertes fins el 15 d’abril. Els premis principals, dirigits als videoclips finalistes, els concedirà la comissió organitzadora i en són tres: de 1.000, 750 i 500 euros. A aquests guardons s’afegirà un quart reconeixement, dotat amb 400 euros, que es concedirà al autor del videoclip més votat en línia (del 20 d’abril al 6 de maig), en aquest cas el jurat serà el propi públic.

Per aquells autors o directors que acreditin residència dins l’Àrea Metropolitana, es realitzarà una selecció de 10 videoclips, entre els quals els assistents a l’acte votaran el seu preferit, que rebrà 500 euros de premi.

El tradicional certamen, que compleix onze anys, és el concurs de videoclips, que comparteix enguany escenari amb ‘cançó busca videoclip’. Aquest últim s’ha plantejat com un procés de col·laboració entre els joves, al mateix temps que es dona suport a bandes principiants. Tal i com afirmen els organitzadors, d’aquesta manera, les bandes emergents poden tenir un videoclip –elegit pel propi grup, que farà de jutge en aquesta modalitat- i els estudiants d’audiovisuals realitzen un exercici pràctic. Aquest concurs també serà premiat amb 400 euros.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios