www.elllobregat.com
Esquerra insta a favor de la declaració del Massís del Garraf com a Parc Natural
Ampliar

Esquerra insta a favor de la declaració del Massís del Garraf com a Parc Natural

jueves 19 de marzo de 2015, 11:26h

La sol·licitud dels republicans se suma a un manifest anterior de diverses associacions ecologistes.

Esquerra Republicana demana al govern de la Generalitat de Catalunya que promogui la declaració del Massís del Garraf com a Parc Natural. El partit republicà ha presentat una proposta de resolució al Parlament on es considera que l’espai manca de recursos i instruments suficients per garantir l’excel·lència mediambiental.

Tots els Ajuntaments, inclosos a l'espai delimitat pel Pla d’Espais d’Interès Naturals (PEIN), i la Diputació de Barcelona han donat suport a la proposta. El partit justifica la seva sol·licitud posant com a suport al manifest que diverses associacions de caràcter ecologista van promoure a favor de la declaració del Massís del Garraf, anys enrere.

L’espai natural del Garraf disposa de paisatges d'extremada singularitat en el conjunt del país, on conviuen diverses espècies vegetals i animals d'especial rellevància de cara al seu valor biològic. A més, està format per restes prehistòriques, castells medievals, construccions modernistes i arquitectura en pedra seca, que aporten un destacat valor cultural.

Actualment el Garraf és gestionat per la Diputació de Barcelona, i disposa d'un Pla Especial de Protecció del Medi Físic i del Paisatge.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios