www.elllobregat.com
Sant Joan Despí acull un debat sobre com minimitzar els col·lapses als Serveis d’Urgències
Ampliar

Sant Joan Despí acull un debat sobre com minimitzar els col·lapses als Serveis d’Urgències

jueves 19 de marzo de 2015, 11:58h

L’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí celebra el segon Microcongrés en Urgències, dirigit als metges experts en aquesta especialitat.

Sant Joan Despí celebrarà, el divendres 20 de març, el segon Microcongrés en Urgències, organitzat per Javier Tapia, cap del Servei d’Urgències del centre. L’objectiu d’aquestes jornades és reciclar i actualitzar els coneixements, tant pràctics com teòrics, dels urgentòlegs.

En aquesta ocasió, es comptarà amb Xavier Corbella, cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari de Bellvitge, qui presentarà “L’Hospital malalt. Teoria de la remota possibilitat”. En la conferència es desvelaran algunes de les claus per minimitzar els col·lapses als Serveis d’Urgències, segons els resultats de diferents estudis internacionals. El congrés comptarà també amb Félix Martínez, cap de Servei d’Urgències de l’Hospital Quirón Málaga; Javier Jacob, metge adjunt d’Urgències de l’Hospital Universitari Bellvitge; i José Zorrilla, cap de Servei d’Urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

El microcongress disposa de diferents eines que promouen la interactivitat de les sessions: compta amb una web informativa i una APP, a través de les quals es podran presentar preguntes als ponents. Les xarxes socials també jugaran un paper important, ja que es podrà seguir les ponències a través de Twitter, mitjançant l’etiqueta #microcongress.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios