www.elllobregat.com
El Prat acull la XII Edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives
Ampliar

El Prat acull la XII Edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives

lunes 23 de marzo de 2015, 11:08h

Els tres guanyadors a Millor empresa han estat Ascil-Biopharm (Viladecans), Specific Pig SL (El Prat) i Urano Vet SL (El Prat), en aquest ordre.

El sector sud del Baix ha celebrat la XII Edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives, com a reconeixement a nous negocis de la zona Delta del Baix Llobregat. L’acte està impulsat pels ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi i el Prat. Enguany la ciutat encarregada d’acollir el certamen ha estat el Prat, que ha posat a la disposició del esdeveniment el Cèntric Espai Cultural.

Enguany les ciutats en el pòdium han estat Viladecans i el Prat. L’empresa de Viladecans, dedicada al desenvolupament de biofàrmacs i productes biotecnològics, Ascil-Biopharm, s’ha endut el primer premi, Millor empresa (dotat amb 3.000 euros). El segon premi, de 1.500 euros, l’ha guanyat Specific Pig SL del Prat, companyia pionera a Europa en la cria, comercialització i investigació biomèdica en el sector porcí. Ambdues empreses també guanyadores del Premi Impuls de projectes innovadors d'Innobaix. El tercer premi, de 1.000 euros, va ser per a una altra empresa del Prat, Urano Vet SL, dedicada als productes veterinaris.


Paral·lelament, es van fer diverses mencions especials. Dins de Viladecans les afortunades van ser: EGM Estalvi i Eficiència (consultora energètica), Connatura (despatx de disseny paisatgístic), ENG Image (innovació del disseny de pròtesis dentals) i Els Nou Rals (llibreria). Castelldefels també hi va ser present gràcies a L'Olimpic Cable Parkubicat al Canal Olímpic i la cafeteria ++, a l'avinguda de Santa Maria.

Viladecans és la ciutat amb més empreses que han rebut mencions, en són vuit les que s’han endut premi en les tres últimes edicions del certamen. En aquesta edició 2015, la Pastisseria Roca ha guanyat el premi a Millor Iniciativa Comercial, que és 1.000 euros.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios