www.elllobregat.com

El Govern espanyol no millorarà el tram de l’A-2 entre Igualada i Esparreguera tot i la seva alta sinistralitat

miércoles 25 de marzo de 2015, 12:07h
El Ministeri rebutja la Proposició no de Llei presentada pel portaveu de Foment de CiU, Pere Macias, tot i ser una mesura consensuada per unanimitat per tots els alcaldes de la zona
El tram de la A-2 entre els municipis d’Igualada i Esparreguera continuarà sent un focus d’accidents viaris. Així ho ha decidit el Govern espanyol després de rebutjar la Proposició no de Llei presentada per CiU, on es demanava invertir i fer les obres necessàries per reduir el nivell de sinistralitat.

Segons el portaveu de Foment de CiU, Pere Macias, aquest tram pateix “greus deficiències de capacitat” en una zona molt dinàmica tant pel que fa la comarca de l’Anoia com la del Baix Llobregat. El portaveu convergent veu imprescindible procedir a la millora d’aquest tram i, en aquest sentit, ha qualificat d’insuficient la reposició del paviment, la única mesura que contempla l’executiu espanyol.

Per la seva part, la Proposició no de Llei presentada pel grup convergent instava el Govern espanyol a dur a terme les gestions oportunes perquè s’invertís a l’A-2 (en aquest tram) i s’iniciessin les obres necessàries per millorar la seguretat vial d’aquesta via. Entre aquestes mesures, es demanava augmentar la capacitat del tram per minimitzar les congestiones de trànsit en aquest zona, habituals cada dia.

La demanda convergent havia estat consensuada, de manera unànime, per tots els alcaldes dels municipis afectats. Tot i així, no ha estat suficient per evitar la negativa del grup popular.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios