www.elllobregat.com
 (Foto: Arxiu)
Ampliar
(Foto: Arxiu)

El nou Pla de Llevant inclou l’edificació de 2.900 habitatges a Viladecans

Por Dayana García Blas
viernes 27 de marzo de 2015, 18:18h
Amb el nou Pla es construiran, a més, una escola, un institut, un nou Centre d'Atenció Primària (CAP) i un museu
El Pla de millora urbanística de la zona de Llevant de Viladecans ja és una realitat, i inclou la construcció de 2.900 habitatges sostenibles, el 40% de protecció oficial, regulats amb les mesures d’eficiència energètica de climatització i d’il•luminació. El Ple de l’Ajuntament ha confirmat la reforma d’un projecte que va ser aprovat al 2007, però que la crisis va deteriorar.

Les modificacions al Pla inicial impliquen un alliberament casi total d’edificacions en l’àmbit d’Oliveretes en benefici de més zones verdes i naturals, i nous equipaments construïts en una amplia superfície per a la implementació d’un nou ambulatori, que està en procés de construcció, la nova escola Mediterránea, un institut, un centre cívic i un museu, que es sumen al tanatori, recentment, inaugurat.

El Parc esportiu de la Torre Roja serà més gran i les noves carreteres permetran una descongestió del trànsit al municipi degut a l’enllestiment de la ronda de circumval•lació de la muntanya, connectant l’avinguda de la Fraternitat amb la carretera comarcal C-245, situada a l’alçada del nou Tanatori de la ciutat. Dels 423.188 metres quadrats, un 17% correspondran als habitatges i la resta es repartirà entre els equipaments amb un 18%, vials i aparcaments, que ocupen un 26%, i les rieres, un 4%.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios