www.elllobregat.com
Pallejà celebra el I Campionat Nacional de Street Workout Indoor

Pallejà celebra el I Campionat Nacional de Street Workout Indoor

lunes 13 de abril de 2015, 12:51h

El guanyador local va ser Rubén Romero i el guanyador absolut del primer campionat va ser Hristo Kadirof de l’equip Team Gods Bar.

Rubén Romero i Hristo Kadirof s’alcen com a guanyadors -local i absolut respectivament- del Primer Campionat Nacional de Street Workout Indoor (campionat a nivell nacional de freestyle) que ha tingut com a escenari la Sala pal·ladius de Pallejà. L’esdeveniment ha estat organitzat pel PSC de Pallejà en col·laboració amb el grup local de Workout.

Més de 600 assistents han pogut gaudir d’un certamen que ha reunit a equips provinents de diferents punts d’Espanya (Tarragona, València, Girona, Murcia o Madrid), però també alguns d’internacionals com l’equip francès Team SBL i el Belga Philippe Scofield.

L’alcaldable socialista, Olga Campos, ha afirmat que “Aquest acte respon a una clara aposta personal per potenciar els esports dins el municipi i una voluntat explicita d’estar al costat dels i les joves de Pallejà”, així com de “donar a conèixer la nostra ciutat i el seu potencial fent actes d’aquest tipus, que acullen a joves de totes les nacionalitats”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios