www.elllobregat.com

Els visitants de l’”outlet” es deixaran a Viladecans 6,1 milions d’euros

Por Dayana García Blas
lunes 13 de abril de 2015, 20:12h
El nou centre comercial comportarà més de 1.300 llocs de treball directes i indirectes
L’empresa Retail Talent ha realitzar un informe econòmic sobre l’impacte de The Style Outlet estimant una despesa de 6,1 milions en comerços i restauració a la ciutat, a partir de la seva apertura al 2016. L’estudi desvela uns resultats òptims tant pel reclutament de nous treballadors al centre, més de 700 llocs de treball directes, com pel número de visitants, menys de dos milions i mig.

L’informe, encarregat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans, assevera que es produirà l’efecte “arrossegament” basat en una tendència negativa, que els consumidors actuals marxin cap al nou outlet, i en una de positiva, que els nous visitants passin a ser compradors del comerços locals de Viladecans. En aquest sentit, la temible “fuga comercial” serà de 1,4 milions d’euros i estarà focalitzada en roba de vestir, calçat, accessoris de la llar i complements que, actualment, sumen un 61,20% de les compres que fan els viladecanencs.

Segons Neinver, el nou centre comercial fomentarà una externalitat positiva en els locals del municipi ja que farà possible ampliar entre un 20 i un 30% el mercat de la zona. L’atractiu de proximitat de l’outlet al centre de la Ciutat Condal, al aeroport i al port són un gran al•licient en la dinamització comercial del territori. A més a Viladecans figuren 2.260 activitats comercials, 900 de les quals pertanyen al sector minorista.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(2)

+
0 comentarios