www.elllobregat.com

“Aquí Canten Dones” amb talent

Por Dayana García Blas
martes 21 de abril de 2015, 09:28h
L’Auditori Barradas de L’Hospitalet acull el 7 i el 14 de maig el festival “Aquí Canten Dones” nascut a partir d’un article del diari ARA, escrit per Laura Serra i titulat “Les altres Sílvia Cruz Esclat de veus femenines”. Els espectacles reflecteixen la nova generació de la dona artista, jove i amb talent que està preparada per fer front als reptes del futur.

La cantant, d’avui dia, té una formació completa sobre la veu, composa cançons, toca instruments, fusiona tonalitats i, lo més important, compta una personalitat vocal que la caracteritza i la fa única. En el festival es reuniran un número selecte d’artistes, que resideixen a Catalunya, però que són de procedències diferents.

El vincle formatiu al territori català les uneix i, també, el fet de voler desenvolupar la seva carrera amb entusiasme i ganes. “Les veus femenines” tenen facultats, però els hi falta posicionar-se dins el mercat musical, un escenari amb molta competència.¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios