www.elllobregat.com
Si et dius Montserrat, aprofita i fes turisme
Ampliar

Si et dius Montserrat, aprofita i fes turisme

martes 21 de abril de 2015, 11:28h
El Grup FGC entrega bitllets gratuïts entre el 20 i 30 d’abril per al Cremallera, els Funiculars de Montserrat i per al Cremallera de Vall de Núria
Abans d’acabar l’abril encara queden dues diades per gaudir del nostre territori. Si el 23 d’abril les roses i els llibres ompliran els carrers d’arreu de Catalunya, el dia 27 del mateix mes es celebra la diada de la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya. En motiu d’aquesta data assenyalada, el Grup FGC ha engegat una campanya amb la que obsequia, entre el 20 i 30 d’abril, a totes aquelles dones que es diguin Montserrat. És l’únic requisit per gaudir de regals com dos bitllets gratuïts per al Cremallera de Montserrat, els seus Funiculars i dues entrades també per l’Espai Audiovisual.

El recorregut del Cremallera s’inicia a l’estació de Monistrol de Montserrat i és el millor transport per accedir a una de les joies turístiques de la comarca. Durant el trajecte es pot gaudir d’espectaculars vistes de la muntanya i la vall fins a arribar a l’última estació, ubicada sota la plaça de la Creu, al bell mig del recinte del Santuari, que ofereix una magnífica panoràmica. Per la seva banda, el Funicular de la Santa Cova apropa al punt d’inici del camí que porta fins a l’ermita de la Santa Cova, on segons la tradició va ser trobada la mare de Déu. Aquesta ruta ofereix unes vistes privilegiades sobre la vall del Llobregat i permet visitar el conjunt escultòric modernista català més important a l’aire lliure: el rosari monumental, on destaquen obres de Gaudí i Llimona, entre d’altres.

D’altra banda, FGC manté el mateix descompte durant tot l’any però amb les Núria i els Gils (el Sant dels Pastors) per gaudir de la meravellosa Vall de Núria. Durant aquests dies, en motiu de la patrona catalana, les Montserrats també podran gaudir de la seva festa amb el mateix descompte per al Cremallera de la Vall de Ribes. De fet, gràcies al Club de les Montserrats, les dones que s’apuntin podran gaudir dels mateixos descomptes durant tot l’any.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios