www.elllobregat.com

La nostra força ets tu

Por Jordi Garcia Mas
martes 21 de abril de 2015, 16:50h
Davant d’un projecte de poble, l’Ajuntament actual no construeix. Davant de grans reptes de millores per St Boi, l’Ajuntament actual no respon. Davant les demandes dels Santboians i Santboianes, l’Ajuntament no escolta.
Trenquem la música monòtona i ratllada que fa i desfà sense cap sentit, sense poder ser ballada per qui l’escolta, trenquem amb el passat que fa que no avancem!
Potser ha arribat l’hora de donar la veu als ciutadans, de donar la força al canvi, d’apostar per les persones que tenen un projecte de construcció i integració.

Coneixem bé el nostre poble, som conscients que tenim un greu problema amb l’elevada taxa d’atur, amb la neteja, amb el manteniment dels parcs infantils, amb els radars, amb l’incivisme, amb el soroll, amb la manca de comerç local, amb els accessos d’entrada i sortida de St Boi, amb l’elevat preu de l’IBI...

Ho sabem perquè t’escoltem, durant aquests darreres mesos CiU St Boi hem realitzat més de 5.000 enquestes per coneixe’t i saber què et preocupa.

Volem estar al costat de totes les realitats de Sant Boi, el nostre poble té una riquesa cultura i identitaria que el fa ser potent i exemple de convivència plural, però a la vegada tenim més factors a treballar i més necessitats a cobrir. Ciu St Boi, treballa per estar al costat de tots i totes, de les famílies castigades per la crisi, de les persones que pateixen exclusió social, dels infants, dels joves, dels discapacitats, de la gent gran... cada col·lectiu és important i es mereix que s’aposti per ell, per què cada un de nosaltres som i fem Sant Boi.Comencem a treballar pel St Boi que et mereixes!

Il·lusiona’t amb aquest gran repte, suma’t al canvi. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(1)

+
0 comentarios