www.elllobregat.com

El Gall millora la seva competitivitat

martes 21 de abril de 2015, 22:26h
Esplugues s’ha presentat al programa de subvencions per a la millora d’infraestructures i de competitivitat de polígons industrials i àrees d’activitat econòmica 2014-2015 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb l’objectiu de dur a terme una remodelació del polígon industrial del Gall.
Aquesta oferta suposa un finançament de fins a un 70% de les actuacions – amb un límit de 1.500.000 euros de subvenció- tant per a ajuntaments com per a indústries. Un dels punts clau d’aquests ajusts és la inversió en millores de caire energètic. En aquest sentit, l’Ajuntament d’Esplugues busca la possibilitat d’ instal•lar enllumenat LED i millorar el clavegueram i la senyalització del sector del Gall, amb tot, per millorar la seva competitivitat econòmica com a zona metropolitana.

El consistori ha elaborat un díptic explicatiu, així com ha habilitat un punt de contacte per als empresaris, per tal d’informar a les empreses de les avantatges que suposa el programa de l’AMB i poder agilitzar el procés de canalització de les potencials sol•licituds. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto