www.elllobregat.com
ERC de Sant Boi, en defensa del sector Oasis-Parellada
Ampliar

ERC de Sant Boi, en defensa del sector Oasis-Parellada

lunes 27 de abril de 2015, 18:35h

Els republicans es neguen a l’edificació de la zona i demanen tancar la caserna militar

Plantant simbòlicament un arbre. Amb aquesta iniciativa, Esquerra Republicana de Catalunya – Sant Boi ha sortit en defensa de la zona de la Parellada, segons l’agrupació, amenaçada pel Pla Director Urbanístic de l’Activitat Econòmica del Delta. Sota el lema ‘Per una Parellada Verda’, els republicans de la ciutat han denunciat la intenció del govern local, amb el suport de la Generalitat, de convertir aquest sector en una nova zona edificable.

Segons exposa el número tres d’ERC a Sant Boi, Jaume Sans, “es preveu qualificar el sector Oasis-Parellada com a residencia i de serveis, i obre la porta a l’edificació d’aquesta zona, que nosaltres volem verda i d’equipaments, com a coixí entre el nucli urbà, l’accés al riu i les infraestructures que ens envolten”. En aquest sentit, el candidat republicà a l’alcaldia, Miquel Salip, ha demanat al govern local explicacions i consens: “el govern local no explica les coses i, quan se li pregunta, es fa l’orni, com hem pogut veure aquesta setmana al Consell de Districte Est […] Més enllà de la nostra proposta, que estem convençuts que és la millor per a la zona i pel conjunt de la ciutat, el que tenim clar és que els límits territorials de la ciutat s’han de decidir entre tots, i no negociar-los d’esquenes a la gent”.

ERC s’ha compromès a consultar a la ciutadania el futur de la Parellada i ha destacat que si en qualsevol cas cal urbanitzar, l’espai que necessita Sant Boi és el que ocupa la caserna militar.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (4)    No(0)

+
0 comentarios