www.elllobregat.com
Sant Boi emprèn una nova llançadora d’ocupació
Ampliar

Sant Boi emprèn una nova llançadora d’ocupació

martes 28 de abril de 2015, 10:54h

Les prioritats de l'Ajuntament, davant aquest projecte, són ajudar a recuperar l'economia i a crear ocupació, així com combatre l'exclusió social

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i Natalia Anguera, en representació d'Acció Social d'Acció contra la Fam, han signat la renovació del conveni de col·laboració amb Vives Proyecto-Acción contra el Hambre. L’acord s’ha pres en motiu d’una tercera llançadora d'ocupació i emprenedoria solidària que es durà a terme al Laboratori Cívic d'Emprenedoria Social de Sant Boi (CoBoi), amb seu al Casal de Casablanca.

El projecte preveu beneficiar a joves de Sant Boi en situació de desocupació i risc d'exclusió social, en especial a homes de 18 a 30 anys i dones de 18 a 35 anys. La metodologia comptarà amb el suport d'una 'coach' que orientarà al grup de joves, que treballaran en equip, per tal d’aconseguir més oportunitats laborals.

La segona edició de la llançadora ha aconseguit un 35 % d'insercions laborals, un 15 % de participants que han retornat als estudis formatius i un 15 % que estan treballant en un projecte d'emprenedoria.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios