www.elllobregat.com
Sant Boi inaugura un nou espai de coworking
Ampliar

Sant Boi inaugura un nou espai de coworking

jueves 30 de abril de 2015, 11:32h
El servei tindrà lloc a l'edifici d'oficines Sant Boi Centreserveis, que consta de 35m2 i 4 places s les marques que aposten pels espais diàfans i l’eliminació de la jerarquia estructural, canviant la perspectiva individualista per la d’equip

Tots per un i un per tots. El món empresarial projecta el seu futur en clau col·laborativa, cada cop són més les marques que aposten pels espais diàfans i l’eliminació de la jerarquia estructural, canviant la perspectiva individualista per la d’equip.

En aquest context, es presenta el concepte coworking que permet ubicar iniciatives empresarials de forma més econòmica que els tradicionals despatxos i oficines, es tracta de compartir l'espai, guanyar en coneixement interpersonal i així reduir costos. Sant Boi ha volgut sumar-se a l’esperit cooperacional amb la creació d’un nou espai decoworking a l'edifici d'oficines Sant Boi Centreserveis (carretera Santa Creu de Calafell, km 9.3). L’espai permet acollir a quatre persones, ja que, com a principiant en l’àmbit, l’espai té unes dimensions força ajustades, de 35m2.

El servei ofereix taula d'ús privat, armari baix amb clau, cadira ergonòmica i cadira de visites, instal·lació elèctrica i d'il·luminació, climatització, instal·lació telefònica, Internet (amb cable) i wifi, i accés a l'edifici els 7 dies de la setmana, les 24 hores del dia. A més, també disposa d’ alarma contra robatori i protecció contra incendis. Però, el més rellevant en el projecte és la oportunitat de compartir espai, i tanmateix idees, per fer de l’oficina un punt de trobada entre professionals. El cost del servei té una bonificació durant el primer any (99 euros al mes) sempre que es mantingui el contracte durant 12 mesos. A partir del segon any el cost serà de 110 euros al mes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios