www.elllobregat.com
El Baix Llobregat i L’Hospitalet aporten 11.488 litres de llet a la campanya ‘Cap nen sense bigoti’ de La Caixa
Ampliar

El Baix Llobregat i L’Hospitalet aporten 11.488 litres de llet a la campanya ‘Cap nen sense bigoti’ de La Caixa

jueves 30 de abril de 2015, 17:36h
Les 132 oficines de “la Caixa” al Baix Llobregat i Hospitalet de Llobregat han servit durant cinc dies com a escenari solidari d’aquesta recollida de 11.488 litres d’un únic producte, la llet, en favor de les famílies en situació de vulnerabilitat

Les campanyes solidàries s’acostumen a donar en dates assenyalades com Nadal; les desigualtats socials, les necessitats ciutadanes i la falta de recursos de moltes famílies, en canvi, la trobem tot l’any. Per aquest motiu, la ciutadania del Baix Llobregat i L’Hospitalet ha tornat a respondre amb nota a una bona iniciativa engegada per L’Obra Social de La Caixa. ‘Cap nen sense bigoti’ ha permès recaptar al territori 11.488 litres de llet en favor de les famílies més desfavorides i, sobretot, del seu jovent.

L’èxit de la convocatòria té encara més valor si tenim en compte que només ha durat cinc dies, on es podia portar físicament cartrons de llet a les 132 oficines i centres associats que l’entitat bancària té a la comarca.

En total, la campanya ha recaptat 298.000 litres de llet a tot Catalunya. D’una banda, els catalans han portat físicament 175.000 litres a les 1.422 oficines que té l'entitat al territori. De l’altra, les aportacions fetes fins ara als canals electrònics fetes sumen un valor de 123.000 litres.

Impulsada per l’Obra Social “la Caixa” i el Banc dels Aliments, la campanya pionera en la recaptació d’un únic producte, la llet, també ha tingut una forma de recollida novedosa. Després d’una setmana sencera en què totes les oficines han estat al servei de l’Obra Social, s’ha aconseguit que recullin una mitjana de 113 litres per oficina. Així mateix, CaixaForum i els centres de gent gran que té l’Obra Social ”la Caixa” al territori han servit de promotors i escenaris d’aquesta iniciativa solidària en benefici de les famílies en risc d’exclusió social.

A partir d’ara, els qui ho desitgin poden continuar col•laborant en la recollida fins el 20 de juny fent aportacions econòmiques als canals electrònics: web Microdonatius de “la Caixa” (www.lacaixa.es/microdonatius), portal de “la Caixa” (www.lacaixa.es), Línia Oberta, CaixaMòbil, canvi de Punts Estrella i SMS amb la paraula «LLET» o «LECHE» al 28024. També es pot fer una llista de la compra solidària a www.granrecollidadellet.cat i www.granrecogidadeleche.es.

Tots els donatius aniran destinats a minorar les necessitats anuals de llet als bancs dels aliments catalans, que es xifren actualment en 13 milions de litres de llet.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios