www.elllobregat.com
L'AGT porta per tercera vegada la festa de la tapa a Cornellà
Ampliar

L'AGT porta per tercera vegada la festa de la tapa a Cornellà

jueves 30 de abril de 2015, 18:13h
Divuit restauradors participaran aquest any al III Quinto-Tapa de la ciutat
L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat continua la seva aposta pel producte de qualitat i de proximitat del Parc Agrari amb el tradicional Quinto Tapa que pren Cornellà per tercera vegada.

Divuit bars i restaurants de la ciutat amb més població de la comarca participaran, des d’avui 30 d’abril i fins el 24 de maig, en aquesta nova edició que repeteix el model tradicional per oferir una tapa de Km 0 i una tapa especialitat de la casa. D’aquesta manera, la iniciativa permet oferir els productes més emblemàtics del territori, però també tapes que serveixin d’aparador de cadascú dels participants. Així, la iniciativa de l’AGT, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cornellà, serveix també com a dinamitzador del sector. De fet, l’entitat posa a disposició dels restauradors l’assessorament gastronòmic per part d’un xef col•laborador de l’entitat, amb l’objectiu de millorar la seva oferta gastronòmica.

La ruta, ben coneguda ja tant a El Prat com a L’Hospitalet, tornarà a dividir Cornellà en dues zones, on a partir del Tapaport es podran aconseguir diferents premis: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb l’Instagram. També hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios